تعمیرات دروبین مدار بسته و آشنایی با قطعات تشکیل دهنده دوربین مدار بسته به صورت کامل
نوشته شده توسط:ع76غف 7ع6غف در | ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۳ | ۰ دیدگاهعنوان :آشنایی با دوره های MTCTCE,MTCRE,MTCWE,MTCNA از کمپانی میکروتیک و شرایط گرفتن مدرک بین المللی این دوره ها
آشنایی با شرکت میکروتیک و معرفی دوره های آموزش MTCTCE,MTCRE,MTCWE,MTCNA
یکی از ویژگی های میکروتیک پایداری آن است. MikroTik همانند یک روتر قوی از سرعت بوت بالا و عملکرد خودکار بدون نیاز به هیچ گونه login یا استارت کردن هر نوع سرویس بر خوردار است.
علاوه بر دسترسی محلی می توان MikroTik را به وسیله Telnet و SSH و Web server داخلی آن و رابط ویندوزی ارائه شده به همراه MikroTik به نام Winbox تنظیم کرد.
دیگر قابلیت قابل توجه MikroTik سرعت نصب و سرعت تنظیمات آن است. میکروتیک در عرض چند دقیقه نصب و براحتی تنظیم میشود و این قابلیت در آن وجود دارد که بتوان تنظیمات آن را Import و Export کرد.
دیگر نقطه قوت MikroTik به صرفه بودن آن نسبت به نمونه های مشابه سخت افزاری است. با خرید یک عدد RouterOs و یک سرور با قدرتی متناسب با کار ما میتوانیم کارایی گرانفیمت ترین سخت افزارهارا با چندین برابر هزینه کمتر داشته باشیم. البته بماند که ما اکثرا از ورژن های کرک شده استفاده کرده و آنچنان پهنای باندی نداریم که بیشتر از یک کامپیوتر P3 نیاز شود.در ادامه بعد از توضیح و آموزش NAT, Filtering توسط MikroTik به یک مثال برای یادگیری بیشتر خواهیم پرداحت.
NAT:
NAT یا Network Address Translation یک استاندارد در اینترنت است که به کامپیوتر های داحل یک شبکه این اجازه را می دهد که از یک رنج IP برای ارتباط داخلی و از یک رنج دیکر برای ارتباط خارجی استفاده کنند. به شبکه داحلی که از NAT استفاده می کند اصطلاحا Natted Network می گویند. برای ایجاد NAT باید در شبکه داخلی یک عدد NAT gateway داشته باشیم که ترجمه آدرسها در آن صورت گیرد.
در کل 2 نوع NAT وجود دارد
SRCNAT یا Source Nat :
از این فرم Nat وقتی استفاده میکنیم که می خواهیم IP های Invalid یک شبکه داخلی یا Natted Network را به یک Valid IP ترجمه کنیم.در این حالت هر پکتی که به gateway برسد IP آن به یک Valid IP ترجمه گشته و بر روی اینترنت ارسال می شود. عکس این عمل برای پکت هایی که به پکت های قبلی Reply می شوند صادق است و عکس این عمل صورت میگیرد.
DSTNAT یا Destination Nat :
این فرم NAT را وقتی انجام می دهیم که بخواهیم یک شبکه private را برای شبکه public خود قابل دسترسی قرار دهیم. در این عمل Valid IP خود را به Invalid IP ترجمه میکنیم.
Redirect و Masquerade
Redirect و Masquerade یک نوع خاص dstnat و srcnat است. Redirect یک نوع از dstnat است که نیازی به تعریف to-address ندارد و تنها شناساندن اینترفیس ورودی کافی است و Masquerade یک نوع srcnat است که نیازی به تعریف to-address ندارد و تنها معرفی یک اینترفیس خروجی کافی است. در این حالات دیگر فرقی ندارد که چه IP به اینترفیس ها متصل میگردد هر IP در رنج IP های add شده به اینترفیس عمل می کند. در Redirect فیلد to-port برای فرستادن کل ترافیک به یک پورت خاص است که بیشتر برای اعمالی نظیر web-proxy استفاده می شود.
قائده کلی Filtering
فایروال بر پایه رول های آن بنا شده است یعنی فایروال و روتر کاری را انجام می دهد که رول ها بگویند. هر رول از 2 قسمت تشکیل شده است قسمت اول مشخص می کند که کدام پکت با رول ما match میشود و قسمت دوم عملی که روی پکت باید انجام بگیرد را مشخص می کند.
رول ها بر اساس chain آنها برای مدیریت بهتر دسته بندی می شوند. هر رول 3 حالت به صورت پیش فرض میتواند داشته باشد. Input و forward و output که به معنی پکت هایی که به مقصد روتر می آیند و پکت هایی که از روتر رد می شوند و پکت هایی که از مبدا روتر خارج می شوند هستند. حالتهایی هم به صورت دستی می توان برای فایروال تعریف کرد.
این دوره یعنی آموزش MTCRE در قالب ادواری حرفه ای و کامل می باشد که با برگزاری کلاسها در شرکت و یادر نمایندگی های فعال و مورد تایید این شرکت در کشور های مختلف انجام میشود و دانشجو پس از قبولی در این دوره ها قایل به دریافت مدارک بین المللی معتبر و در نهایت آماده ورود به بازار کار میشود.
دوره های آموزش میکروتیک
دوره MTCWE
MTCWE - MikroTik Certified Wireless Engineer
آموزش MTCWE به طور تخصصی روی مباحث وایرلس تکیه می کند. پیش نیاز این دوره MTCNA می باشد که دانشجویان می توانند پس از گذراندن دوره پیش نیاز بدون گذراندن دوره های دیگر وارد دوره MTCWE شوند. در این دوره دانشجو با مباحث پایه ای وایرلس ، استانداردها ، پروتکل ها آشنا می شود و پس از اتمام دوره دانشجو می تواند یک شبکه وایرلس مبتنی بر تجهیزات میکروتیک را راه اندازی و نگهداری نماید.
دوره MTCNA
MTCNA - MikroTik Certified Network Associat
آموزش MTCNA اولین دوره آموزشی میکروتیک می باشد که حداقل پیش نیاز این دوره اطلاعات پایه TCP/IP می باشد.
دانشجو در این دوره با RouterOS و تجهیزات میکروتیک آشنا شده و توانایی راه اندازی سرویس های Firewall , QOS , DHCP , Hotspot , Proxy را دارد . همچنین با مباحث پایه ای Wireless , Routing , Tunneling آشنا می شود.
دوره MTCRE
MTCRE - MikroTik Certified Routing Engineer
هدف آموزش MTCRE تربیت مهندس مسیریاب در شبکه های مبتنی بر تجهیزات میکروتیک می باشد. پیش نیاز این دوره MTCNA می باشد . دانشجویان در این دوره با مباحث مسیریابی استاتیک و شبکه خصوصی مجازی و مباحث مربوط به OSPF , MME آشنا می شوند.
دوره آموزش MTCUME
MTCUME - MikroTik Certified User Management Engineer
این دوره به مباحث مربوط به سرور های Radius و مدیریت کاربر می پردازد . پیش نیاز این دوره MTCNAمی باشد.
این دوره به طور ویژه به پروتکل های PPPمی پردازد. پروتکل های PPTP , L2TP , PPPOE, IPSec در این دوره مورد بحث قرار می گیرند . علاوه بر آن به مفهوم Radius Server & Clientاشاره می شود.
دوره MTCTCE
MTCTCE - MikroTik Certified Traffic Control Engineer
آموزش MTCTCE به مباحث مربوط به کنترل ترافیک شبکه های میکروتیک می پردازد که پیش نیاز آن دوره MTCNA می باشد. در این دوره به مباحث مربوط به پروسه های انتقال دیتا و Packet Filtering پرداخته می شود؛ همچنین مباحث QOS , Web Proxy به صورت پیشرفته در این دوره آموزشی مورد بحث قرار می گیرد.
دوره MTCINE
MTCINE - MikroTik Certified Inter-Networking Engineer
آموزش MTCINE از دوره های پیشرفته در زمینه مسیریابی به حساب می آید. پیش نیاز این دوره MTCNA & MTCRE می باشد. دانشجو در این دوره با مباحث BGP , MPLS به صورت پیشرفته آشنا می شود.
آشنایی با دوربین مدار بسته و انواع آن و اطلاعاتی در ارتباط با آموزش تعمیر دوربین مدار بسته
با توجه به نیاز روزافزون اماکن عمومی,خصوصی,نظامی,تحصیلی و ...و سیل استفاده فراوان از دوربین های مدار بسته جهت برقرای امنیت و کنترل عبور و مرور و غیره در سوی دیگر خرابی این دوربین ها به دلایل گوناگون باعث نیاز روز افزون به متخصصین حرفه ای جهت تعمیر دوربین ها توسط افرادی که آموزش تعمیرات دوربین مدار بسته را دیده اند شده است.
دوربین های مدار بسته معمولا برای نظارت بر اماکن داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند و بسته به شرایط محیط انواع مختلفی دارند.اولین دوربین مدار بسته در سال 1942 توسط ارتش آلمان برای نظارت بر
چگونگی شلیک موشک V2 در ایستگاه پرتاب این موشک نصب شد. حدود 7 سال بعد در آمریکا سیستم های مدار بسته تجاری به بازار آمد با نام Vericon و جالب توجه است که استفاده از این دوربین ها نیازی به مجوز
دولتی نداشته است.
اولین دوربینهای تحت شبکه در سال ۱۹۹۶ توسط شرکت "Axis" با استفاده از پایه نرمافزاری لینوکس (Linux) تولید شد، این دوربینها براساس استانداردهای HTTP و RTSP طراحی گردیده بود و از استانداردهای IP و
شبکه برای ارسال تصاویر در قالب اطلاعات (Data) استفاده میکرد.
استفاده از دوربینهای تحت شبکه به علت بالا رفتن قابلیتهای آنها نسبت به گذشته روز به روز درحال افزایش است.
عملکرد دوربین ها در شبکه
یکی از نگرانیهای مهم مسئولان شبکه در مورد استفاده از دوربینهای مداربسته تحت شبکه تاثیر آنها بر روی شبکه و کاهش سرعت آن است. چراکه به ویژه در دوربین رزولیشن بالا حجم زیادی از اطلاعات مربوط به دوربین باید در هر
لحظه در شبکه جابه جا شود و با توجه به پهنای باند محدود شبکه این میتواند موجب ایجاد اختلال در شبکه نیز شود.
نظرات
ارسال نظر